Suivere trainingen 

Je bevindt je op het gedeelte van de site waar alle trainingen, programma's en modules gebundeld zijn tot een Suiver keuzepakket. Ze bieden de mogelijkheid om  om rust, bewustwording, ruimte en frisse positieve energie de school, het huis of simpelweg je leven in te brengen. 

 

Op school leren kinderen veel, maar als we ouder worden is er ook vaak dat zinnetje “als ik dat toch op school geleerd had”. De druk is hoog, voor leerling en leerkracht en vaak ook thuis. We zijn veelal cognitief en vooral met ons hoofd bezig. Soms is er onrust of onvrede in de klas of bij jou als docent/ouder. Het percentage burn-outs blijft stijgen en is zelfs nergens zo hoog als in het onderwijs. Loop je gemakkelijk jezelf voorbij en het lijkt lastig om de rust te vinden, het overzicht te houden, te voelen wat prioriteit heeft en je eigen energie te bewaken? Lees dan even verder.

Ik heb verschillende programma’s en modules ontwikkeld die ieder hun eigen kracht hebben, maar allen een positieve ontwikkeling van zowel het individu als de groep/het team te weeg brengen. Ze slaan een zuivere en wetenschappelijk onderbouwde brug tussen werken/leren en leven. Hiervoor volgde ik verschillende cursussen en studies.

 

Alle trainingen, modules en workshops kunnen naar wens worden gemixt en gematcht en zijn geschikt voor alle geïnteresseerden. Dat mixen en matchen hoef je niet alleen te doen, ik sta je er graag in bij en hoop van harte dat je geen drempel voelt om contact met me op te nemen voor welk(e) vraag, twijfel, voorstel en/of enthousiasme dan ook. 

 

Zit je in het onderwijs? Dan hoor ik je denken: "Maar waar haal ik de tijd vandaan?!" Omdat ik zelf nog altijd voor de klas sta begrijp ik heel goed dat leerkrachten grote tijdsinvesteringen schuwen. Dit is waarom ik de modules en programma’s voor het onderwijs zo heb ingericht dat de stap klein (of groots), maar in ieder geval “op maat” mag zijn. Daarnaast ervaar ik, first hand en keer op keer, dat het een investering is die onwijze voordelen met zich mee brengt voor ieder individu, groot of klein, oud of jong. Er ontstaat meer verbinding, helderheid en ruimte zowel voor elkaar als in tijd.  Het maakt werk en school zo veel lichter en leuker. Een verrijking voor jezelf als mens, de leerling en daarmee voor de school. Zeker in deze tijd.