Inspiratiedag of -sessie 
Voor papa's, mama's, opa's, oma's, familie van, vrienden van... vul maar in...

Deze dag lijkt op de inspiratiedag voor docenten, maar is veel meer toegespitst op het dagelijks leven met kinderen buiten school. Hoe implementeer jij persoonlijke ontwikkeling in de opvoeding? Hoe zorg je voor rust en liefde? Wat kun je doen om je niet verloren of gevangen te voelen in het rennen en vliegen van hot naar her? 

Op deze heerlijke dag vol inspiratie op spiritueel én wetenschappelijk vlak leer je voelen wie jij als ouder wil zijn. Waar je krachten liggen en wat jou werkelijk plezier geeft in de relatie met het kind. 

Tevens is het een dag waarop je even bij mag komen. Terug mag naar jezelf. Door te ontspannen, inspiratie op te doen en heerlijk te lunchen (zonder middagdip, beloofd!) ga je aan het einde van deze inspiratiesessie opgeladen weer naar huis. 
Wil jij meedoen aan deze dag of hem inplannen voor een gezelschap? Neem dan even contact met me op. Dan kijken we samen naar je/jullie wensen. 


Lichaamsintelligentie training

Je vindt deze training ook onder het tabblad onderwijs . Daar is de module gericht op de leerlingen in de klas. Voor jou als ouder/geïnteresseerde volwassene, heb ik deze module aangepast zodat je niet alleen zelf interessante informatie krijgt, maar deze ook leert gebruiken voor jezelf én voor je kind(eren). We behandelen de connectie tussen mind & body. Ons lichaam praat met ons. Soms in duidelijke taal: een knagende maag bij trek. Dat is puur lichamelijk. Maar soms is de taal ook iets ingewikkelder: spanning in je schouders of buikpijn. Waar komt dat vandaan? Vaak komen hier emoties om de hoek kijken. Ik schreef er een kinderboek en deze module over. Ik help je graag voelen, waarderen en herinneren wat je eigenlijk al wist. 

 


Masterclass VeganVoeding met kinderen

Ons lichaam is een prachtige machine die uit drie met elkaar samenwerkende gebieden bestaat: lichaam, geest, ziel. Op alle drie de vlakken is het belangrijk om goed te kijken naar wat je erín stopt. Maar in deze module kijken we specifiek naar wat je letterlijk in je mond stopt én wat dat met je doet. Onze voeding heeft namelijk direct invloed op ons brein. De wisselwerking tussen die twee is erg interessant en belangrijk. We leerden het niet op school, maar deze masterclass geeft je de kans het nu alsnog te leren. Je leert: welke voedingsstoffen je nodig hebt per dag, we checken fabels en feiten over vegan voeding en uiteraard krijg je praktische tips om voor jezelf en je kind lekker vegan te koken. Allemaal onder het genot van vegan verrukkelijkheden.