Een Suivere aanpak

Individueel 

Steeds vaker werd en word ik gevraagd om eens met ouders en kinderen mee te kijken buiten de klas om. Dat vind ik ontzettend leuk. Ik werk altijd intuïtief en heb inmiddels  veel ervaring en kennis opgedaan en me geschoold in een aantal holistische behandelmethoden. Ik heel je niet. Dat doe je zelf.  Ik kan je wel helpen om weer te leren luisteren en je tools aanreiken om het zelfhelend vermogen in jou weer te activeren. Om te herkennen wie je écht bent, je essentie. Fijn voor ouders en kinderen. 

 

Bekijk de mogelijkheden >>

Onderwijs  

 

Ik wil terug naar het vertrouwen in het lerend vermogen van kinderen. Terug naar natuurlijke ritmes. Terug naar wie je werkelijk bent en naar voelen/weten wat je hier te doen hebt. Een puur weten. Een Suiver en krachtig weten en vertrouwen in jezelf en onze kinderen. Ik lever graag mijn bijdrage in de vorm van begeleiding een gesprek of... 

 

Bekijk de mogelijkheden >>  

Suiverlessen  

 

 

Een reeks van zes Suivere lessen voor kinderen.  De lessen hebben zes weken lang een overkoepelend thema. Iedere week komt een ander onderdeel aan bod.  Yoga, meditatie en ademhaling zijn vaste onderdelen. Op een speelse manier blijven kinderen dicht bij zichzelf. Samen ontdekken we de magie van het leven en laten we wonderen toe. Het leuke is dat je de mogelijkheid hebt om de les samen met je kind te doen tegen dezelfde prijs. Hoeft niet, mag wel! 

 

Bekijk de mogelijkheden >>>