Maud Kastermans

Ik kies ervoor zo zuiver mogelijk te leven.
Van nature voel ik aan waar iets nog niet klopt. 
Die sensitiviteit heeft ervoor gezorgd dat ik heb geleerd welke technieken, elementen of acties bijdragen aan een zuiver leven. 

 

Het is eigenlijk simpel. Uiteindelijk is je lichaam de boodschapper. En hoe cleaner jij het houdt, hoe duidelijker je de boodschap hoort. Je lichaam vertelt je precies of iets voor jou kloppend is of niet. Door heel aards te zijn, kun je het spirituele ontvangen en omarmen. 

Om de stem van je lichaam te kunnen horen is het van belang om in contact te komen met het puurste gedeelte van jezelf. Daarin zijn er meerdere wegen naar Rome. De één mediteert, de ander neemt een ijsbad, doet bepaalde ademhalingsoefeningen, beoefent een sport, of neemt plantmedicijnen. Het dient allemaal hetzelfde doel: zijn wie je in essentie bent en vanuit daar leven. 


Iedere dag opnieuw luister ik naar mijn lichaam, naar de stem van mijn hart en maak ik mijn keuzes zo Suiver mogelijk. 

Ik heb een achtergrond in het onderwijs (PO, VO en SBO). Als kind kon ik me al niet vinden in het systeem. Als volwassene kon ik het verschil maken. Inmiddels geef ik mijn Suiverlessen op een basisschool en heb ik een plan geschreven voor een onderwijsconcept waarin kinderen hun hart leren volgen en zelf keuzes leren, kunnen en durven maken. En waar het kind met niemand anders vergeleken wordt dan met zichzelf. Waarin je niets hoeft te worden omdat je al heel bent. En vanuit daar mag blijven ontwikkelen, op geheel eigen wijze.

 

Ik werk al mijn hele leven met kinderen en heb veel verschillende manieren gezien waarop kinderen en ook volwassenen tot zichzelf kunnen komen.
Een holistische visie combineer ik met kennis, ervaring en intuïtie. Waarbij ik o.a. gebruik maak van de tools die ik bij gevolgde opleidingen verkregen heb. Ik combineer verschillende vormen van therapie tot een zeer effectieve behandelmethode om je weer in verbinding te stellen met je pure zelf. Eén daarvan is NEI therapie. Dit staat voor Neuro Emotionele Integratie. Een methode om oude emotionele blokkades die ten grondslag liggen aan de klacht op te ruimen. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier. Daarnaast zet ik graag yoga, meditatie, oliën en het maken van een Helende Reis in. Het liefst werk ik in en met de natuur, waar we thuis horen en deel van zijn. 
Mijn lieve T3 Volkswagenbus Wally maakt dit mogelijk. Ik zet hem op een mooie plek in de natuur waar we zowel van buiten als binnen comfortabel gebruik kunnen maken.