Individueel

Steeds vaker werd en word ik gevraagd om eens met ouders en kinderen mee te kijken buiten de klas om. Ik werk altijd intuïtief en heb inmiddels veel ervaring en kennis opgedaan en me geschoold in een aantal holistische behandelmethoden. Ik vind het heerlijk om die aandacht één op één te kunnen geven. Je zakt heel snel veel dieper dan in groepsverband en de ontwikkelingen zijn dan zo prachtig om mee te maken. Ik heb nooit geloofd dat iemand je kan helen. Dat helen, dat doe je zelf. We hebben allemaal een zelfhelendvermogen in ons lichaam. Ons lichaam is enorm wijs. Velen van ons zijn alleen een beetje verleerd hoe we daar naar moeten luisteren. En daar kan ik je wel bij helpen, ik kan je helpen om weer te leren luisteren, ik kan  tools aanreiken om het zelfhelendvermogen in jou weer te activeren. Fijn voor kinderen en ook fijn voor volwassenen. Let wel: vaak komen ouders voor hun kind, maar hebben ze er zelf ook baat bij. Je bent als gezin een systeem, je staat niet los van elkaar. Een holistische benadering, ook op dat vlak dus. 

Je kunt altijd contact opnemen en jouw situatie voorleggen, maar om je een idee te geven, vaak komen mensen bij me voor: 

- slaapproblemen

- vastlopen op school 

- hoge sensitiviteit 

- onverwerkte emoties 

- heftige gebeurtenis (scheiding, verhuizing, overlijden etc.) 

- "dingen zien/horen/voelen" denk aan kleuren of overledenen

- heftige uitingen van emoties 

- het juist niet uiten van emoties 

- vervelende gedachten 

- onverklaarbare (fysieke) klachten 

- onverklaarbaar gedrag 


De begeleiding vindt plaats in (en met) de natuur, waar we uiteindelijk thuis horen en deel van zijn. Maar wanneer de situatie erom vraagt uiteraard ook op locatie. Zo is een sessie nooit hetzelfde, maar altijd kloppend.  

 

Kosten: €85,- excl. btw. per uur