Suiver lessen

Al een aantal jaren mag ik Suivere bewustzijnslessen geven op een basisschool in Hengelo (ov). Deze school doet het anders en ik mag daarin meedenken in een Suivere schoolcultuur, waarbij leerkrachten dichtbij zichzelf leren blijven en dat voor kunnen leven aan de kinderen.  In deze lessen komen telkens andere onderwerpen aan bod. Soms hebben we het langere tijd over een thema. Zoals bij de chakra lessen.  Daarbij hebben we zeven weken lang, iedere week één van de hoofdchakra's (energiewielen) in ons lichaam behandeld. Vaste elementen in de les zijn de kracht van je adem, yoga en meditatie/visualisatie. Hoewel er heerlijke rustmomenten in de lessen zitten, zitten kinderen absoluut niet een uur lang stil op een matje. Het gaat juist om het landen in je lichaam en dat kan ook heel goed door yogatikkertje, lekker dansen, of een zintuigenspel waarbij je met je blote voetjes door het gras rent. In de lessen koppelen we langzaam allerlei puzzelstukjes aan elkaar. Voorbeeldje: Welke invloed heeft de kracht van jouw gedachten op de relaties die je hebt en op jouw energie en wat trek je daarmee dan weer aan. En zo is er nog zo veel meer, samen ontdekken we de magie van het leven en laten we wonderen toe. Het is prachtig om te zien hoe kinderen in hun kern zakken en vanuit daar gaan handelen. 

Om deze lessen ook beschikbaar te maken voor kinderen die niet bij Expeditie Wijz naar school gaan, bied ik af en toe een reeks lessen aan buiten school. De lessen vinden plaats in de Golden Tree in Lonneker. Vaak op vrijdagmiddag.  Het leuke is dat je als ouder bij je kind mag blijven om dit samen te ervaren, maar het hoeft niet. De prijs blijft hetzelfde. 

 

De volgende lessenreeks start op: op dit moment is er nog geen nieuwe reeks bekend. Heb je interesse laat het me dan weten.