Kinderyoga en/of meditatie
Voor kinderen/jongeren van alle leeftijden

De bewezen voordelen van yoga en meditatie liegen er niet om. Zeker voor kinderen zijn het waardevolle disciplines . Ze dragen bij aan concentratie, compassie, acceptatie, rust en positiviteit. 

Ik ga graag met je in gesprek over een pakket op maat. Het aantal lessen en de les te geven groepen zijn daarbij bespreekbaar. De lessen worden aangepast aan de leeftijd van de leerlingen. Zo neem ik de jongere kinderen mee op yoga avontuur en duik ik met zes vwo dieper de houdingen en achtergronden ervan in. 


Lichaamsintelligentie
Voor kinderen/jongeren van alle leeftijden

In deze module komt  de connectie tussen mind & body aan bod. Ons lichaam praat met ons. Soms in duidelijke taal: een knagende maag bij trek. Dat is puur lichamelijk. Maar soms is de taal ook iets ingewikkelder: spanning in je schouders of buikpijn. Waar komt dat vandaan? Vaak komen hier emoties om de hoek kijken. Ik schreef er een kinderboek en deze module over waarbij de vragen, antwoorden en het leren luisteren naar je lichaam in kindertaal worden uitgelegd. 

Vaak geef ik deze module in de klas, maar ik heb besloten de informatie ook buiten de scholen beschikbaar te stellen. Wil je dit als ouder voor je kind, meld hem haar dan aan door me een berichtje te sturen. 

Een les is altijd gedifferentieerd op leeftijd en niveau.


Verrukkelijk Vegan
Voor kinderen/jongeren van alle leeftijden

Tijdens deze module leren kinderen:

- wat écht gezond voor je is (we behandelen ook de instinkers)
- wat het verschil is tussen vega en vegan. 
- wat voeding met je hersenen doet 
- waarom vegan voeding goed is voor de wereld én voor jou 
- een vegan gerechtje maken én proeven

Deze module kan apart gegeven worden, maar is ook heel goed te combineren met Schoolverlichting en/of de modules Kinderyoga & -meditatie en Lichaamsintelligentie. Ook beschikbaar voor volwassenen.