Over mij..

Mijn naam is Maud.
Ik ben het brein achter Suiver. 
Ik knuffel mijn kinderen met liefde plat of plak ze achter behang (ook met liefde). Datzelfde doe ik overigens met mijn partner.
Ik werk als (w)onderwijzeres (want ik doe het nét even anders) op een basisschool waar ik mijn visie mag inbrengen. Daarvoor werkte ik op een middelbare school als docent Nederlands en in het (speciaal) basisonderwijs.
Ik sta graag op de kop op mijn yoga matje, of ik zit en mediteer erop.
En ik ben dol op schrijven. Dat verklaart het kinderboek dat ik schreef en het plezier dat ik beleef aan het schrijven van artikelen en trainingen hier op Suiver. 
Verder vul ik mijn dagen graag met natuur, gezelligheid, koken en bakken (vegan) en lezen.

De laatste jaren heb ik me verdiept in onderwerpen als: lichaamsintelligentie, emoties, gedachten, de werking van je brein, natuur(wetten), mentale & fysieke gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en voeding. Meermaals hoorde ik mezelf zeggen en denken “waarom heb ik dit niet op school geleerd”. Bijna tegelijkertijd implementeerde ik elementen van wat ik geleerd had in mijn lessen op school en thuis met mijn kinderen. En met resultaat! 
Ik volgde extra cursussen en opleidingen en las nóg meer, want de honger naar meer kennis over wat ik zelf op school niet leerde, was en is nog altijd groot. Ik bundelde deze kennis, schreef een kinderboek over lichaamsintelligentie en Suiver was een feit. 

Alles hier op Suiver draagt bij aan een verzuivering van jezelf en het onderwijs. Alle laagjes die je hebt aangebracht, mogen eraf. Geen opsmuk. En liever nog: laten we wat minder laagjes aanbrengen, thuis en op school. Want een zuiver leven is zo veel fijner. Een Suiver hoofd betekent een hoofd zonder woekerende gedachten, een Suiver lijf betekent een gezond lichaam en als je lichaam en geest verSuivert, dan heeft de ziel ruimte om te doen waar die blij van wordt. En dat is precies waar we allemaal recht op hebben in het leven én waar velen van ons naarstig naar op zoek gaan als we zo rond ons dertigste tegen een muur lopen en ons afvragen “wie ben ik en wát wil ik nou eigenlijk?” .Tja en dan is het cirkeltje rond, want zodra we daar naar opzoek gaan en we vinden waardevolle informatie dan vragen we ons af: “waarom heb ik dat niet op school geleerd?” En tadaaa daar is Suiver voor. Waarom je “mijn” Suiver met een S schrijft? De S van school en de S van eigenwijS.
Het mag wel een beetje anderS dan we nu gewend zijn.